Tietoa meistä

Tervetuloa Kilpailutapuhelinliittymä.fi:lle, Suomen johtavalle puhelinliittymien vertailupalvelulle. Olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan puhelinliittymän markkinoiden parhailla ehdoilla.

Historiamme

Kilpailutapuhelinliittymä.fi sai alkunsa vuonna 2023, kun ryhmä telekommunikaatioalan asiantuntijoita ja teknologia-alan innovaattoreita yhdistivät voimansa. Heidän tavoitteenaan oli luoda helppokäyttöinen ja luotettava palvelu, joka auttaisi kuluttajia vertailemaan puhelinliittymiä objektiivisesti ja kattavasti.

Tiimi

Tiimimme koostuu monipuolisista ammattilaisista, jotka jakavat intohimon telekommunikaatioon ja asiakaspalveluun. Jokainen tiimin jäsen on alansa huippuosaaja, olipa kyse sitten datan analysoinnista, käyttäjäkokemuksesta tai asiakaspalvelusta. Yhdessä pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen.

Arvot

Meille on tärkeää toimia aina rehellisesti ja läpinäkyvästi. Kunnioitamme asiakkaitamme ja kumppaneitamme, ja pyrimme aina tarjoamaan korkealaatuista ja puolueetonta tietoa operaattoreista. Vastuullisuus ja innovatiivisuus ovat tärkeimpiä arvojamme, jotka ohjaavat meitä kaikessa tekemisessämme.

Missiomme

Missiomme on yksinkertainen: auttaa sinua löytämään paras mahdollinen puhelinliittymä vaivattomasti ja nopeasti. Uskomme, että oikean liittymän valinta ei ole vain taloudellisesti järkevää, vaan se voi myös vaikuttaa positiivisesti jokapäiväiseen elämääsi. Siksi työskentelemme väsymättä tarjotaksemme sinulle ajantasaisimmat tiedot ja parhaat liittymätarjoukset.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää palveluistamme tai haluat antaa palautetta, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Tavoitat meidät osoitteesta info@kilpailutapuhelinliittymä.fi. Vaihtoehtoisesti voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen sivustollamme.

Liity tyytyväisten käyttäjiemme joukkoon ja löydä paras liittymä jo tänään!